Mijn naam is Henriette en ik ben het creatieve brein achter Studio Jettek. Wat ooit begonnen is als een hobby is een beetje uit de hand gelopen en sinds 1 augustus 2020 heb ik een mooi plekje in De Winkeltjes.

Ik ben altijd op zoek naar leuke en mooie producten, die ik kan begieten met epoxy. Epoxy is een giethars wat na uitharding heel sterk is. Door te kleuren met pigmenten en verschillende giettechnieken te gebruiken krijg je een uniek product. Van tafelbladen, dienbladen tot mooie tapas-planken. Elk voorwerp is uniek en in diverse kleuren en kleurcombinaties te maken.

Zeker in deze tijd is het helaas niet voor iedereen mogelijk om fysiek op zoek te gaan naar een presentje, voor jezelf of iemand anders. Ik kan me voorstellen, dat het dan heel fijn zou zijn als het lokaal winkelen voor iedereen toegankelijk is. Kijk gerust op mijn facebook of instagram pagina (aan een website wordt nog gewerkt). Zie je iets leuks, of heb je zelf een idee, laat het me weten. Ik breng het graag bij je thuis of regel dat het verzonden wordt. Uiteraard veilig met inachtneming van alle geldende maatregelen. Binnen Zeewolde doe ik dat gratis en daarbuiten regelen we in overleg. Uiteraard wordt het mooi verpakt.