Rompertjes van Olivia

Onze (klein)dochter werd geboren met het Rothmund Thomson syndroom waarop later nog bleek dat ze ook geen afweersysteem had. Olivia heeft vanaf haar geboorte in het ziekenhuis gelegen en onderging vele onderzoeken en trajecten om haar weer beter te maken. Helaas mocht dit niet helpen en overleed zij toen ze 4 maanden oud was. 

Voor Olivia was het het fijnst om overslagrompertjes te dragen omdat die niet over haar hoofdje hoefden, ook konden de artsen en verpleegkundigen zo makkelijk bij haar voor onderzoeken en toedienen van medicijnen.

Ik vond het heel lastig om leuke overslagrompertjes te vinden zeker toen Olivia wat groter werd. Daarom ben ik ze samen met mijn moeder zelf gaan maken. De verpleegkundigen die niet voor haar zorgden kwamen soms even langs om te kijken wat voor mooi rompertje Olivia dit keer aan had. En 1 verpleegster zei altijd zo mooi “wat ligt Olivia toch altijd te shinen in haar bedje” Met dat in gedachten willen wij kleertjes blijven maken voor kindjes in het ziekenhuis maar ook voor gezonde kindjes want wat halen wij veel voldoening uit het maken van onze mooi kleertjes en die mogen door alle kindjes gedragen worden. Deze kleertjes worden gemaakt van Oeko-tex goedgekeurde stoffen.

Wij zijn ontzettend trots dat een deel van onze collectie nu ook te koop is bij de Winkeltjes.