Van je rijbewijs heb je een leven lang plezier, maar vraagt eerst een beste investering. Het is daarom belangrijk om te weten waar je aan begint en waar je aan toe bent. Kies je voor de goedkoopste rijles? Of wil je liever kwaliteit tegen een goede prijs?

Kies je voor BOVAG-rijschool Outback, dan kies je voor duidelijkheid, heldere instructies en een gestructureerde opleiding. Na de proefles ontvang je een overzicht van de te verwachten kosten.

De rijlessen kenmerken zich door een vaste opbouw met behulp van een leskaart, waarmee alle lesonderdelen stap voor stap worden aangeleerd. De lessen duren 90 minuten, het tempo bepaal je zelf.

Er worden géén leerlingen weggebracht of opgehaald met andere leerlingen, alle lestijd wordt voor 100% aan en dóór jou besteed !

Het is raadzaam om een proefles af te spreken. De instructeur krijgt dan een beeld van jouw rijvaardigheid, inzicht en aanleg. Na afloop ontvang je een onderbouwd advies.  Heb je bijvoorbeeld al je bromfiets rijbewijs dan heb je meer verkeersinzicht en -ervaring opgedaan,  waardoor het aantal lesuur minder zal worden.

Op onze website vindt je meer informatie over de tarieven en eventuele aanbiedingen! Ook kan je hier de gratis proefles aanvragen.

Chris Kuiper
Zeewolde
06-50 62 75 59
Website: Rijschool Outback
Facebook: Rijschool Outback