Officiele Opening De Winkeltjes nieuw pand

Zaterdag 6 oktober wordt het pand in de Ravelijn officieel geopend. Er zullen veel festiviteiten plaatsvinden in het winkelcentrum.

 

Om 09:30 uur is de officiele opening.

 

Pop- en Rockkoor Zeewolde zorgt voor een geweldig muzikale omlijsting.

 

“Het nieuwe Pop & Rock Koor Zeewolde timmert o.l.v. dirigent Jennifer Maaskant sinds januari 2018 al flink aan de weg. Inmiddels zingen er wekelijks ruim veertig enthousiaste mannen en vrouwen uit Zeewolde en omgeving op de donderdagavond in Open Haven in Zeewolde.  Nummers uit de Top-40 staan op het repertoire, maar een nummer van wat langer geleden wordt soms ook gezongen. De groep zingt met een krachtige sound, waarbij de combinatie van goed en gezellig heel belangrijk is. Iedereen is welkom, er wordt niet gewerkt met audities of stemtesten. Bladmuziek wordt niet gebruikt. Er wordt geoefend met ingezongen Mp3-bestanden, die door eigenaar en initiator van het Pop & Rock Koor, Karen Peterson zelf worden gearrangeerd waardoor het koor beschikt over uniek repertoire. 

Na een knallend miniconcert in juni en een geslaagd optreden op de Cultuur-en Sportmanifestatie Zeewolde smaakt het optreden naar meer!

6 oktober, 9.30 uur zal het  Pop en Rock Koor weer een spetterend optreden verzorgen ter omlijsting van de feestelijke opening van “de Winkeltjes”, Weergang 9A, Zeewolde.  Meer informatie kunt u vinden op www.poprockkoor.nl.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *