Judith Oordt en Jeroen Oordt. Beide al als ondernemer in De Winkeltjes maar ze zijn ook samen een “winkeltje” begonnen binnen De Winkeltjes onder de naam JOJO.

Vooralsnog met pure producten. Pineut, Hannes, Matties en soep.

De teksten en afbeeldingen van onderstaande zijn van de makers van de producten.

Kijk ook op www.jeroenoordt.nl

Pineut

Zelf likeur maken is leuk. De natuurlijke ingrediënten van onze neuten zijn zorgvuldig samengesteld, waardoor je zelf nog maar heel weinig hoeft te doen. Voeg zelf de alcohol toe, schud dagelijks even liefdevol de fles en wacht geduldig af. Binnen no-time geniet je van jouw eigen heerlijke likeur.

Wij weten dat niets zo veelzijdig is als smaak, daarom komen de Pineut doe-het-zelf-likeuren in alle smaken. Op dit moment hebben we 7 verschillende likeuren.

Matties, snoep zonder troep

Snoep van TANTE TOOS is vrij van geraffineerde suikers. Er worden zo min mogelijk (natuurlijke) zoetstoffen gebruikt. De zoetstoffen welke voornamelijk gebruikt worden zijn uit het fruit zelf, honing, ahornsiroop en dadels. In het fruit zitten wel natuurlijke fruitsuikers, genaamd fructose. Bij de meeste producten van TANTE TOOS wordt het fruit in zijn geheel gebruikt. Zo blijven ook alle vezels behouden.

Soepstarter

Make soup, not waste! De gemiddelde Nederlander gooit 10 kilo groenten per jaar weg – en voelt zich daar niet oké over. Het ís ook zonde, natuurlijk. SoepStarter helpt die verspilling verminderen. Met deze mix van gedroogde groenten, kruiden en specerijen maak je binnen een kwartier een pan heerlijke (vegan!) soep van willekeurig welke #weggooigroente er in je koelkast ligt te verpieteren. Als we dat allemaal eens in de twee weken doen, redden we grofweg 130 miljoen kilo groente per jaar van verspilling. Minimale moeite, maximaal resultaat! Met SoepStarter bespaar je meer, verspil je minder en eet je gezonder.

Met één potje SoepStarter maak je 4x één liter #weggooigroentesoep. SoepStarter is vrij van zout, e-nummers en palmolie en is geschikt voor vegans.

Volg de avonturen van Sarina en Diana op www.soepstarter.nl

Hannes

Met hannes maak je in een handomdraai jouw eigen krakende crackers, smeuïge hazelnootpasta, voedzame granola en power raw energy bars voor op de ontbijttafel.